Hitte bestendige Led floodlight armaturen tot 150º graden Celsius


BBM Hitte bestendige Ledarmaturen IP67 tot 150º

Type: HT-75/HT-100/HT150/HT200


Hitte en hoge temperatuur bestendige Ledarmaturen IP67 tot 150 graden celsius 75 tot 200W, BBM Ledproducts

Omschrijving

Aangepaste Inventronic Driver, met keramische condensator. Het meest stabiel in een hoge temperatuur omgeving, verminderd de gegenereerde warmte en verlengd de levensduur. Ontworpen met koelvinnen op de behuizing van 6063 aluminium, dit maakt een betere warmteoverdracht mogelijk. Deze constructie helpt enorm bij de warmte dissipatie en het verminderen van de stijging hiervan. Brandvrije technologie wordt toegepast in de Led-chips die geen draadverbinding hebben tussen de Led-chip en de behuizing. Het elimineert het risico op draadbreuk en vermindert degeneratie. IP67 waterdichte en stofbestendige voeding, als wel het hele armatuur. Het armatuur kan met hete stoom van 100 °C gereinigd worden.


Toepassingen

Introductie van onze hitte bestendige IP67 Led floodlight armaturen tot 150ºC graden Celsius. De ultieme verlichtingsoplossing voor industriële gebieden en extreme temperatuuromgevingen. Deze armaturen zijn speciaal ontworpen om hoge temperaturen en barre omstandigheden te weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in gieterijen, fabrieken, militaire voorzieningen, magazijnen en meer. Met hun energie-efficiënte Led-technologie en duurzame constructie bieden onze hitte bestendige Led floodlight armaturen betrouwbare en langdurige verlichting voor onder zelfs de zwaarste omstandigheden.

Technische specificaties

Download hieronder de technische specificaties


Download
Technical specifications Led High Temperature Lights
Datasheet Led High Temperature Lights.pd
Adobe Acrobat document 3.3 MB


Meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, bellen kan ook naar 075 2022963

BBM Ledproducts, groothandel en leverancier van hitte bestendige Led Floodlight armaturen voor temperaturen tot 150 graden celcius