Industriele Led Noodverlichting, Led IP69K Tri-Proof



BBM Industriële Led Noodverlichting IP69K K10

Type: IP69K Tri-Proof


omschrijving

In de industriële omgeving is veiligheid cruciaal. Dit geldt met name voor situaties waarin zich een stroomstoring voordoet en noodverlichting wordt inschakelt. Nood of oriëntatie verlichting in industriële omgevingen moet bestand zijn tegen mogelijk extreme omstandigheden zoals stof, vuil, vocht, chemicaliën, en potentieel explosiegevaar. Dit vraagt om gespecialiseerde anti-paniekverlichting en een zodanige lichtsterkte dat vluchtwegen goed verlicht en aangeduid worden. Onze BBM Led IP69K industriële (noodverlichting) armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende lengten en kunnen gecombineerd gebruikt worden. Nood en vluchtwegaanduiding in een Ledarmatuur met behulp van verschillende pictogrammen. De minimale lichtsterkte is 15-20 Lux zijn met een branduur van minimaal 3 uur. Ook te gebruiken zonder noodverlichting functie.


toepassingen

Fabriekshallen, magazijnen etc. waar noodverlichting en vluchtwegverlichting essentieel is, en er bij stroomuitval voldoende licht aanwezig moet zijn om eventuele processen te stoppen en uw werknemers voldoende zicht hebben tijdens hun vluchtroute. Wij garanderen een lichtsterkte van 15-20 Lux op een meter boven de werkvloer, gedurende minimaal 3 uur (5 uur mogelijk). Kunnen aan elkaar gekoppeld worden.

IP69K Tri-Proof Ledarmaturen, RVS met PC of HACCP-NSF behuizing, afspuitbaar tot 100Bar, Koppelbaar. Ook als Industriële Noodverlichting 15-20Lux of als vluchtweg aanduiding of oriëntatie verlichting bij stroom uitval BBM Ledproducts

technische Specificaties


Download
Technische specificaties IP69K tri-proof Ledarmaturen
Technische specificaties IP69K tri-proof
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Wilt u advies op maat en of een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op, of bel 075-2022963 

BBM Ledproducts, Groothandel en leverancier van Industriële Nood, Vluchtweg en Uitgang Ledverlichting IP69K Tri-Proof