Hybride Led-Solar straatverlichting armaturen


Het Hybride Led Solar Straatverlichtingsarmatuur brandt primair op de ingebouwde batterij, bij te lage batterijspanning door te weinig zonlicht, wordt automatisch overgeschakeld naar het bestaande lichtnet BBM Ledproducts


BBM Hybride Led-Solar verlichtingsarmaturen

Type: SL-01-G3 (HY) IP66 IK10


omschrijving

De Hybride Led Solar straatverlichting armaturen branden primair op de ingebouwde batterij. Bij te lage batterijspanning door te weinig zonlicht, wordt automatisch overgeschakeld naar het bestaande lichtnet, bespaar maximaal op uw energie kosten, maar ook op energiebelasting en transportkosten. Het Led-Solar armatuur wordt standaard geleverd met schemersensor, optie is een bewegingssensor. Het licht brandt dan standaard op 10% als oriëntatie licht, bij detectie van een beweging naar 100%. Hoogste besparing op energie verbruik en kosten mogelijk, gebruik licht alleen als het echt nodig is.


toepassingen

Bespaar met Hybride Led Solar straatverlichting op energieverbruik, belasting en transportkosten van elektriciteit. Vervangers voor bestaande armaturen, Led of conventioneel. Zijn één op één te vervangen voor bestaande armaturen. Zeer geschikt voor straten, parkeerterreinen, campings, jachthavens, etc. overal waar een bestaand lichtnet aanwezig is. Leverbaar in Lampwattages: 30-50-70W, optie: bewegingssensor.

Technische specificaties


Download
Specificaties Hybride Led-Solar straatverlichting
BBM Hybride Led-Solar armaturen.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB
Download
Specificaties Led-Solar armaturen
BBM Led-Solar armaturen.pdf
Adobe Acrobat document 5.6 MB


Meer informatie of een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op, bellen kan ook naar 075-2022963

BBM Ledproducts, Industriële Ledverlichting, Led-Solar armaturen, Batterij opslagsystemen, UV-C sterilisatie producten