BBM Pro luchtreiniger hangend of muurbevestiging


BBM Professionele UV-C Luchtreiniger

72Watt, 204m³/uur, 40dB incl. Hepa filter

 

€ 299,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

omschrijving

Professionele UV-C luchtreiniger voor langdurig intensief gebruik, doodt alle ziektekiemen zoals virussen, schimmels, bacteriën en micro-organismen.

Kan hangend, liggend of tegen de muur gebruikt worden. RVS-Aluminium behuizing, korte golfstraling van 254nm, capaciteit van 204m³/uur.

Is tevens voorzien van een stof en Hepafilter voor nog meer zekerheid. Geluidsniveau is ongeveer 40dB, wordt geleverd met kort aansluitsnoer voor verbinding met contactdoos met aan en uitschakelaar. Afm. 90x22x22cm. 5,4Kg. Garantie 2 jaar, levensduur UV-C lampen 8000 uur, 1 jaar garantie.

productvideo


technische specificaties

Download
Uitgebreide technische specificaties
Specificaties Professionele UV-C Luchtre
Adobe Acrobat document 229.8 KB

We lopen allemaal kans om virussen en bacteriën op te lopen en te verspreiden, vooral in publieke ruimtes zoals kantoren, winkels, scholen, openbaar vervoer, maar ook thuis. UV-C straling wordt al ruim 40 jaar intensief gebruikt en is een effectief desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water. BBM Ledproducts is gespecialiseerd op het gebied van UV-C technologie. In laboratoriumtests vernietigde onze UV-C-lichtbronnen bij een blootstellingstijd van enkele seconden 99% van alle ziektekiemen op een oppervlak en in de lucht. 

Wat is UV-C licht en wat doet deze UV-C straling?

BBM Ledproducts, Industriële Ledverlichting, Led-Solar armaturen, Batterij opslagsystemen, UV-C sterilisatie producten