BBM UV-C ronde LUCHTreiniger, DOODT VIRUSSEN, BACTERIEEN, SCHIMMELS.


BBM UV-C Luchtreiniger rond 36W

Incl. afstandsbediening/60m³/uur

 

€ 119,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Omschrijving

Simpele maar effectieve UV- C luchtreiniger met uniek design, doodt alle ziektekiemen zoals virussen, bacteriën, schimmels en micro-organismen. 

Zeer geschikt voor gebruik in ruimtes zoals thuis, slaap of behandelkamer waarin zich mensen bevinden met een verminderd afweersysteem.

Eenvoudige afstandsbediening met 3 standen, zeer makkelijk te bedienen en te begrijpen voor ouderen en handig voor bedlegerige mensen.

Kan op een kast geplaats worden of hangend, Afm. 66cm lang, diameter 14,5cm, 2 jaar garantie, levensduur UV-C lamp 8000uur, 1 jaar garantie.


We lopen allemaal kans om virussen en bacteriën op te lopen en te verspreiden, vooral in publieke ruimtes zoals kantoren, winkels, scholen, openbaar vervoer, maar ook thuis. UV-C straling wordt al ruim 40 jaar intensief gebruikt en is een effectief desinfectiemiddel voor lucht, oppervlakken, voorwerpen en water. BBM Ledproducts is gespecialiseerd op het gebied van UV-C technologie. In laboratoriumtests vernietigde onze UV-C-lichtbronnen bij een blootstellingstijd van enkele seconden 99% van alle ziektekiemen op een oppervlak en in de lucht. 

Wat is UV-C licht en wat doet deze UV-C straling?

BBM Ledproducts, Industriële Ledverlichting, Led-Solar armaturen, Batterij opslagsystemen, UV-C sterilisatie producten